Loading...
Str. Panselelor, nr.2, birou nr.5, Brasov - Romania 0723315569; 0268312329 contact@expertasist.ro

- Despre noi -

Echipa noastra (1)Student Consult SRL este un cabinet de contabilitate cu o echipa care ofera clientilor, agenti economici si persoane fizice, asistenta in derularea activitatii lor, solutii, suport tehnic si profesional.

Cabinetul este inregistrat in tabloul CECCAR Brasov, avand autorizatia 6897/2010, oferind servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, registrul comertului, expertize judiciare si extrajudiciare.

Echipa noastra este tanara si este pregatita sa va stea la dispozitie cu solutii , practice si eficiente.
Asiguram servicii contabile, contabilitate financiara, servicii de audit, servicii de salarizare si personal, expertiza contabila pentru toate tipurile de societati comerciale. Suntem o echipa de profesionisti care va asigura performanta business-ului tau, iar activitatea ta se va desfasura in siguranta.
Secretul nostru este comunicarea permanenta cu clientul, cunoasterea si implicarea in activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune solutii problemelor sale.
Domeniile in care sociatea are experienta sunt :
– servicii tehnice ,impresariat, scoala soferi,productie mobilier, constructii, transport , servicii stomatologice , servicii medicale,intermedieri in comertul cu produse diverse, comert en gros si en detail cu produse atat alimentare cat si nealimentare, turism , organizatii non profit , profesii liberale , personae fizice autorizate , transport .

DE CE SĂ EXTERNALIZEZI LA NOI SERVICIILE DE CONTABILITATE, SALARIZARE, PERSONAL, RESURSE UMANE

Experiența noastră vastă și educația continuă în domeniul contabilității și fiscalității ne recomandă a fi un partener de încredere pentru a reprezenta optim activele, datoriile și capitalurile companiei prin evidența corectă și completă a tuturor tipurilor de operațiuni și documente de natură financiar-contabilă care pot să apară în activitățile unei companii, pentru a oferi managementului un fundament solid pentru conducerea companiei;
Ordinea și disciplina pe care o promovăm în exercitarea profesiei contabile, și cu precădere în organizarea și evidența documentelor de natură contabilă și/sau fiscală oferă un suport vital fiecărei companii pentru a cunoaște la orice moment resursele dar și obligațiile pe care le are, astfel încât managementul să poată lua în timp util decizii de investiție, finanțare sau exploatare curentă;
Biroul nostru oferă servicii contabile complete, evidență și expertiză contabilă, salarizare, consultanță fiscală și înființări firme, la un standard ridicat de calitate și profesionalism și la prețuri personalizate în funcție de necesitățile și volumul de activitate.

Date contact

Str. Panselelor, nr.2, birou nr.5, Brasov - Romania

0723315569; 0268312329

contact@expertasist.ro

www.expertasist.ro

Formular de contact